Joaquim Reda, nou president de la Demarcació de Girona  d’Enginyers Industrials de Catalunya

El nou president prendrà el relleu de Jaume Masgrau, qui ho ha estat els darrers 12 anys

La demarcació de Girona del Col·legi i Associació dels Enginyers Industrials de Catalunya ha  escollit Joaquim Reda i Llambrich (Roses, 1975) com a president, rellevant Jaume Masgrau, que ho ha estat els darrers 12 anys. El nou president va prendre el relleu ahir durant la Junta de Representants de l’Associació i ho completarà el proper 19 de juliol, a la Junta General Extraordinària de la Demarcació del Col·legi

 

Joaquim Reda té una llarga vinculació amb la junta directiva de la Demarcació, on va ser  vocal durant 12 anys (del 2002 al 2014), participant també a la comissió d’acció professional. Reda és el primer president de la Demarcació titulat a l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona, on va cursar estudis en la primera promoció d’enginyers industrials de Girona (1993-98).

 

Els seus primers anys com a enginyer els dedica a l’àrea de Prevenció de Riscos Laborals, fins que el 2005 crea -amb d’altres professionals- el despatx d’enginyeria REDA BRUSSOSA ENGINYERS, on ocupa el càrrec de director, realitzant projectes i direccions d’obra d’instal·lacions i construcció, projectes d’activitat, urbanització i enginyeria d’homologació en el sector  l’automoció.

 

Al llarg de tota la seva trajectòria professional, el nou president ha estat sempre lligat a la docència a la Universitat de Girona i la seva Fundació, en l’àmbit de prevenció i de la  construcció.

 

La Demarcació de Girona de l’Associació i del Col·legi d’Enginyers Industrials té com a objectiu treballar al servei dels enginyers i enginyeres del territori, que actualment sumen prop de 550 professionals.

 

Compartir