Els enginyers industrials de Girona premien els millors treballs finals d’enginyeria industrial

 

L’acte, on es van premiar els millors treballs finals de Grau en Enginyeria en Tecnologies Industrials i el Màster d’Engiyeria Industrial, es va realitzar a la seu dels Enginyers Industrials a Girona. Durant la jornada, també es va celebrar la Junta General i Assemblea del col·lectiu.

 

Girona, 25  d’octubre de 2022.- Joaquim Reda, president de la Demarcació de Girona dels enginyers industrials de Girona , va lliurar els Premis als millors treballs finals dels estudis d’enginyeria industrial. L’acte es va celebrar a la seu de Girona d’Enginyers Industrials de Catalunya i va aplegar persones col·legiades i recents titulats i familiars. Al llarg de la jornada, es va oferir una conferència, prèvia a la Junta General i Assemblea, sobre drons i (in)seguretat ciutadana i, tot seguit, es van lliurar els premis al Treball Final de Màster en Enginyeria Industrial i Grau en Enginyeria en Tecnologies Industrials. Els guardons consten d’una dotació econòmica de 1.800 € i 1.200 €, respectivament. Els premiats van ser Aniol Bosch, pel seu treball de Màster Disseny i fabricació d’una màquina de fabricació additiva de pròtesis mèdiques tubulars , i David Pilsà pel seu treball de grau Disseny d’un equip de solidificació ràpida.

També van estar presents els tutors dels treballs finalistes, així com els membres del jurat, entre els que hi ha membres de l’Escola Politècnica Superior que dona suport als premis.

 

La vetllada va finalitzar amb un sopar a peu dret per a tots els assistents.

Compartir