2n toc amb enginyeres: 2a trobada d'enginyeres industrials de Girona

Comissió: Actes / Jornades Tècniques (Girona)
Descripció: Un toc amb enginyeres: després de l'èxit de l'any passat repetim!! Aquest cop també per posar-nos al dia sobre 2 temes interessants i d'actualitat de la nostra professió mentre compartim un beure i mengem alguna cosa. Una excusa per seguir teixint xarxa, tant la personal com la professional.

En aquesta segona trobada que celebrarem a Girona, coneixerem a:

Laura Brancós
Enginyera Industrial per la UdG, amb postgrau Lean Black Belt Practitioner per la UPC i programa de direcció PDP per Esade. Inicià la seva experiència professional com a enginyera de processos en el sector de l'automoció, posteriorment va dirigir una empresa familiar del sector de la construcció i actualment treballa com a consultora en Lean Construction. Ens parlarà de Lean Construction i la planificació col·laborativa en projectes de construcció.


Laura Roura
Enginyera Industrial per la UPC i màster en la gestió de contractes globals per l'École Nationale Supérieure d'Arts et Métiers.
Ha treballat a França en el sector de les renovables i als Estats Units com a contract specialist. Actualment en el sector de la construcció integrant solucions renovables.
Ens parlarà dels reptes del sector de la construcció per integrar tecnologies més sostenibles i renovables.

Acte patrocinat per :


Dates: Divendres 15 de novembre
Horari: de 19 h a 22 h
Inscripcions: Inscripció     

Places limitades.