Jornada d'aproximació a l'ús de l'Energia Solar Fotovoltaica per a empreses catalanes (presencial)

Comissió: Actes / Jornades Tècniques (Girona)
Descripció: El grup Greenvolt, empresa internacional de referència al sector de les energies renovables és un agent de canvi que té l'objectiu de liderar la transició energètica modificant la manera com produïm, consumim i compartim l'energia.

L'energia solar fotovoltaica és una eina clau perquè les empreses puguin revaloritzar els seus actius, augmentar beneficis i economitzar les factures elèctriques sense canviar els hàbits de consum, a més amb les últimes pujades del preu de l'electricitat, les empreses poden obtenir un payback (període amortització) cada vegada menor.

L'objectiu de la conferència és oferir als assistents una solució permanent per abordar les contingències derivades de la pujada del preu de la llum i ajudar-los a liderar amb nosaltres el canvi cap a un nou futur renovable. És per això que a la darrera part de la conferència els convidem a "col·laborar" amb nosaltres, de la manera que millor s'hi adapti. Sent agents del canvi o formant part de la nostra cartera de clients o col·laboradors.


PROGRAMA:


18:00 - 18:10 - Benvinguda
18:10- 18:30- Transició Energètica, contribuïm al canvi de la manera com consumim, produïm i compartim l'energia. Avantatges i oportunitats de l'autoconsum. El mercat català.
18:30 - 19:00 - Energia Renovable. Són a tot arreu i a l'abast de tothom. Energia per a tothom sense fronteres ni límits. L'energia solar fotovoltaica: una nova forma de produir, consumir i compartir l'energia.
19:00 - 19:30 - Enfocament, per donar-li la serietat que es mereix cal tenir un focus: 3 àrees de negoci, Biomassa, generació Distribuïdora, Eòlica i Solar. Col·labora amb Greenvolt Next.
19:30 - 20:00 - Torn de preguntes i networking

* Aperitiu
Dates:
Horari: de 18 h a 20 h
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.