Sessió d'orientació per triar Batxillerat i les carreres tècniques (presencial i online)

Comissió: Actes / Jornades Tècniques (Girona)
Descripció: Des de la demarcació de Girona dels Enginyers Industrials de Catalunya, volem convidar a tot el professorat de secundària de l'àmbit tècnic i a l'alumnat jove que estigui cursant l'ESO i Batxillerat, i a les seves famílies, a participar d'aquesta sessió d'orientació sobre el ventall de carreres tècniques actuals així com de quin és el camí per arribar-hi.

Per a fer-ho, ens acompanyaran:

- Ma Luisa Garcia- Romeu, Doctora Enginyera Industrial, professora i investigadora de Processos de Fabricació -EPS -EMCI- UdG, sots-directora de relacions internacionals i empresa de l'Escola Politècnica Superior de la UdG i vocal de la junta directiva dels EIC a Girona.

- Enginyers/es joves en actiu que ens explicaran la seva trajectòria i les seves experiències:

- Clàudia Carabellido, doble titulació ADE/GETI i Màster en enginyera industrial per la UdG. Actualment, Lean Manufacturing Engineer a Louis Vuitton i vocal de la junta directiva dels EIC a Girona

- Àngel Renart, doble titulació ADE/GETI i Màster en enginyera industrial per la UdG. Actualment Project Manager a Inbrooll Industries S.L.


L'objectiu és ajudar en l'orientació de l'alumnat jove i resoldre els dubtes que puguin tenir a l'hora de prendre una de les decisions claus de la seva vida.


Dates: Dimecres 19 d'abril de 2023
Horari: De 18h a 19.30h
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.

Document Descripció
PDF1 PDF1
PDF2 PDF2
Si us plau, accepta les cookies de Marketing per veure aquest video.

Sessió d'orientació per triar Batxillerat i les carreres tècniques

Descripció:
Sessió d'orientació per triar Batxillerat i les carreres tècniques