Jornada online: Les Palanques de la tranquil·litat financera

Comissió: Actes / Jornades Tècniques (Girona)
Descripció:
En èpoques de crisis és habitual que incrementem la nostra preocupació per temes relacionats amb els diners. Aquest estrès financer és el resultat de la pressió que es genera davant d'esdeveniments fora del nostre control, i com aquests poden afectar la nostra economia familiar.
La pandèmia, la guerra a Ucraïna, el canvi climàtic, l'elevada inflació, la volatilitat en els mercats financers i altres qüestions, marquen el nostre dia a dia en els darrers temps. L'efecte que té en nosaltres com a éssers humans, és la pèrdua de la percepció de control del futur, i aquesta incertesa, en el terreny econòmic, provoca que ens plantegem de quina manera podem prendre decisions que millorin la nostra tranquil·litat financera i de les persones que depenen de nosaltres.
Davant l'entorn que vivim, es fa necessari divulgar les pautes bàsiques que han de guiar les nostres decisions amb l'objectiu de preservar la nostra capacitat econòmica, el nostre patrimoni, i el de futures generacions. 

Objectius d'aprenentatge

. Identificar el que és més important per protegir els nostres ingressos. Identificació dels riscos.
. Identificar els biaixos que influeixen en la presa de decisions.
. Discernir les principals pautes per prendre decisions d'inversió en temps de crisis.
. Conèixer els principals instruments per preservar la voluntat sobre el nostre patrimoni. 

Públic destinatari

. Persones preocupades per l'estabilitat de la seva economia i patrimoni familiar arrel dels esdeveniments geopolítics, sanitaris i econòmics que estem vivint en l'àmbit nacional i internacional.
. En general, qualsevol persona interessada a conèixer les principals pautes per prendre decisions favorables a la seva estabilitat econòmica i financera. 

Programa

 Palanca 1: protegir els ingressos.
 Palanca 2: invertir amb seny.
 Palanca 3: preservar la meva voluntat en relació al meu patrimoni. 

Metodologia

La sessió inclou una part expositiva i una part final de participació dels assistents per fer preguntes sobre els continguts.


Ponent: Òscar Sanchez, director comercial àrea de previsió social i estalvi - Mútua dels Enginyers


Jornada online gratuïta i oberta a tothom
Dates:
Horari: De 18 h a 19 h
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.

Document Descripció
Ponencia Ponencia