ANUL·LADA Taula rodona - Zona Portuària Nord: Transport de mercaderies i Pla d'Inversions

Comissió: Actes / Jornades Tècniques (Girona)
Descripció: La Demarcació de Girona dels Enginyers Industrials de Catalunya, i la Delegació de Girona del Col·legi d'Enginyers de Camins, Canals i Ports, us conviden a assistir al col·loqui que hem organitzat pel pròxim dimecres 12 de juny a les 18.30h. a la seu de la demarcació de Girona dels Enginyers Industrials (C/. Narcís Blanch 39, baixos):


Zona Portuària Nord: Transport de mercaderies i Pla d'Inversions
 
El transport marítim juga un paper essencial en el desenvolupament econòmic i social, i és un sector amb una gran activitat, tant en el transport de persones com en el de mercaderies. Aquest últim, forma part de l'engranatge de les grans plataformes logístiques on tots els models de transport hi son presents: per carretera, ferroviari, marítim i aeri.
 
En aquest col·loqui tractarem del que suposarà la liberalització dels serveis portuaris, les grans xifres del transport marítim de mercaderies, les principals rutes, els agents actuants, la transició energètica i l'evolució futura d'aquest model de transport. En concret, i respecte als ports de la Zona Portuària Nord, la necessitat de les infraestructures addicionals terrestres (Corredor Mediterrani), el Pla d'Inversions 2019-2022 i l`orientació del negoci en els ports gironins respecte el transport de mercaderies.

  
Comptarem amb la participació de:
 

- Sr. Joaquim Coello, Enginyer naval. Del 2004 al 2006, president de l'Autoritat Portuària de Barcelona. Fou Degà del Colegio Oficial de Ingenieros Navales y Oceánicos de España.
- Sr. Xavier Ribera,  President de la Cambra de Comerç de Palamós i President de Félix Ribera e Hijos, SA.
- Sr. Joan Pere Darbra, Enginyer de Camins, Canals i Ports. Responsable Territorial Zona Portuària Nord - Ports de la Generalitat.
- Sr. Jaume Masgrau, President de la Demarcació de Girona dels  Enginyers Industrials de Catalunya.
- Sr. Robert Lluís, Delegat de Girona del Col·legi d'Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya.
Dates: Dimecres 12 de juny 2019
Horari: De 18.30h a 20h
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.