Sortida a Banyoles - Comissió de jubilats i prejubilats de Girona
Descripció: La comissió de jubilats i prejubilats dels enginyers industrials de Girona organitza aquesta sortida a Banyoles (amb vehicle propi)

PROGRAMA

10.30 h - Conferència amb el Sr. David Brusi* sobre "Geologia de la Pedra de Girona" al Museu Darder de Banyoles (es prega arribar 10 minuts abans)
12.00 h - Visita guiada al Museu Darder
14.00 h - Dinar al restaurant La Carpa de Banyoles

*Preu de la sortida: 15 euros del menú (pagar al mateix restaurant)

INSCRIPCIONS: Cal fer la inscripció trucant al 972 21 19 12 o bé per correu electrònic a girona@eic.cat. Data límit dijous 10 de març

* Llicenciat i doctor en Geologia per la UAB. Professor Titular d'Universitat de la Universitat de Girona. Ha exercit els càrrecs de director del Departament de Ciències Ambientals, degà de la Facultat de Ciències i vicerector d'Estudiants i Relacions Exteriors de la UdG. També ha estat el responsable de l'Acció Preuniversitària de la UdG.

És director del centre GEOCAMB (Geologia i Cartografia Ambiental). Imparteix docència a la Facultat de Ciències de la UdG i és professor de Geologia del Màster de Formació del Professorat de Secundària de la UdG i la UPF. Fa recerca en temes de geologia aplicada, hidrogeologia i, especialment, en didàctica de la geologia.




Dates: 15/03/2022
Horari: 10.30 h