Digitalització de processos amb eines de mobilitat.
Descripció: L'objectiu de la jornada és conèixer com les aplicacions de mobilitat ens poden ajudar en el nostre dia a dia obtenint més informació del treball que es realitza fora d'oficina; fitxatges, seguretat i salut, localització d'operaris i a més, augmentant la nostra productivitat; com ens ajuda una eina de mobilitat a complir amb els aspectes legals i alhora a augmentar l'eficàcia dels processos, la productivitat dels teus empleats i la reducció dels costos?

Al webinar, organitzat pel Col·legi Industrial d¿Enginyers de Catalunya, junt amb ICON i NGI, comptarem amb la participació de Roberto Valero, Director Comercial NGI / Salvador Martín, Consultor ICON / Nuria Valenzuela, EIC Girona.

Quan la tecnologia, la realitat i la simplicitat parlen el mateix idioma

En l'entorn laboral, especialment quan es treballa fora d'oficina es requereix portar amb precisió un control de temps, tasques, desplaçaments, ordres de treball, en definitiva; processos. Estem en l¡era digital pel que cada vegada és més comú eliminar el paper i utilitzar dispositius que permetin la gestió dels processos d'una manera legal i eficient.

Beneficis i avantatges de l'ús d'una app de digitalització.
Aspectes importants a l'hora de triar una app per a control de treballs fora d'oficina.
Exemples pràctics: fitxatges d'entrada i sortida, seguretat i salut, inspeccions, generació d'informes, qualitat, medi ambient, prevenció..

A qui va dirigit? Professionals que tenen funcions de Managers, Directius, Consultors o Comandaments intermediaris en empreses de facilities, inspeccions, prevenció, climatització, energies renovables; Responsables de manteniment o qualitat, departaments de IT etc.

Registra't ja en el webinar i descobreix com optimitzar la teva empresa per a treure-li el màxim partit
https://www.iconsl.com/ca/digitalitzacio-de-processos-amb-eines-de-mobilitat/
Dates: 18/02/2021
Horari: Dijous 18 de febrer a les 9.30h (duració 1h)
Lloc: https://www.iconsl.com/ca/digitalitzacio-de-processos-amb-eines-de-mobilitat/