CICLE DE CONFERÈNCIES "VULL SER ENGINYER" amb Guillem Quintana
Descripció: Aquest cicle de conferències tracta aspectes relacionats amb les tasques que fa un enginyer i que són molt presents a la nostra societat, no només per la seva incidència i necessitat sinó per la seva quotidianitat, que sovint les fa passar desapercebudes. Es proposa un format de quatre conferències, dues a Girona, una a Figueres i l'altra a Santa Coloma de Farners, amb la finalitat d'arribar a més possibles estudiants d'enginyeria de diferents comarques.
Aquestes conferències engloben els camps clàssics de l'enginyeria: enginyeria mecànica,enginyeria de producció, enginyeria electrònica i enginyeria de materials, així com aspectes relacionats amb la recerca i la innovació en l'àmbit tecnològic.

A qui va dirigit:
El cicle està obert a tothom, però és especialment indicat per als alumnes dels últims cursos de secundària que es plantegin realitzar estudis relacionats amb l'enginyeria i vulguin conèixer de primera mà experiències de professionals del sector i possibles sortides professionals.

Dimecres 29 de maig:

Anant cap al món que ve
Dr. Guillem Quintana. Enginyer Industrial i diplomat en Ciències Empresarials, actualment director de desenvolupament de negoci industrial d'Eurecat, Centre Tecnològic de Catalunya, i gerent d'Eurecat Girona. Les seves tasques es basen a transformar les idees, necessitats, reptes, problemes i visions de les empreses en projectes d'innovació.
Dates: 29/05/2019
Horari: De 19h a 20.30h
Lloc: Demarcació de Girona d'Enginyers Industrials de Catalunya
carrer Narcís Blanch, 39, 17003 Girona.