CICLE DE CONFERÈNCIES "VULL SER ENGINYER" amb Joan Juanals
Descripció: Aquest cicle de conferències tracta aspectes relacionats amb les tasques que fa un enginyer i que són molt presents a la nostra societat, no només per la seva incidència i necessitat sinó per la seva quotidianitat, que sovint les fa passar desapercebudes. Es proposa un format de quatre conferències, dues a Girona, una a Figueres i l'altra a Santa Coloma de Farners, amb la finalitat d'arribar a més possibles estudiants d'enginyeria de diferents comarques.
Aquestes conferències engloben els camps clàssics de l'enginyeria: enginyeria mecànica,enginyeria de producció, enginyeria electrònica i enginyeria de materials, així com aspectes relacionats amb la recerca i la innovació en l'àmbit tecnològic.

A qui va dirigit:
El cicle està obert a tothom, però és especialment indicat per als alumnes dels últims cursos de secundària que es plantegin realitzar estudis relacionats amb l'enginyeria i vulguin conèixer de primera mà experiències de professionals del sector i possibles sortides professionals.

Dijous, 2 de maig de 2019. Girona

- L'enginyer industrial, ara màster en enginyeria industrial, el més versàtil de tots els tècnics superiors
Sr. Joan Juanals. Enginyer Industrial; ex- president del Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya - Demarcació de Girona. Actualment retirat, durant molts anys va desenvolupar la seva tasca com a enginyer municipal a l'Ajuntament de Figueres.
Dates: 02/05/2019
Horari: DIjous 2 de maig de 19h a 20.30h
Lloc: Demarcació de Girona Enginyers Industrials de Catalunya