diumengEnginyer 2015 - Calçotada i visita al Museu de l'Electricitat de Figueres | |
---|---|
Descripció: | PROGRAMA 10.00 h . Sortida amb autobús de Girona (Gimnàs Wellness, Parc del Migdia) 11.00 h . Visita guiada al Museu de l'Electricitat de Figueres (1'5 h) 14.00 h . Calçotada al restaurant l'Arcada de Fares, prop de Besalú 17.30 h . Arribada a Girona Museu de l'Electricitat de Figueres El Museu de l'Electricitat de Figueres alberga una singular col¿lecció de peces i documents de la primera època d'electrificació de les comarques gironines, procedents de l'empresaHidroelèctrica de l'Empordà, S.A. fundada el 13 d'agost de 1913. El museu permet descobrir com van ser els inicis de l'energia elèctrica, les seves primeres aplicacions i els primers aparells que van permetre la contínua difusió d'aquesta energia fins arribar a la quotidianitat d'avui en dia. Una col¿lecció sorprenent que ens permet conèixer com aquesta energia va transformar la manera de treballar, de comunicar-se i de viure de les persones. Calçotada al restaurant l'Arcada de Fares El Restaurant l'Arcada de Fares està situat a Sant Ferriol, a 5 minuts de la vila de Besalú, en una zona immillorable i envoltat de jardins. Està especialitzat en calçotades per grups i en cuina tradicional catalana. Disposa d'una gran zona de jocs amb sorrera, gronxadors i tobogan, a mésde porteries de futbol i xarxa de voleibol. Menú Teula de calçots cuits amb sarment i salsa tradicional Graellada de carn a la brasa amb guarnició Postres Pa, vi de la casa, aigua i cafè Copa de cava *Menú infantil: Aperitiu, segon a escollir (macarrons, canelons, pollastre a la brasa o botifarra amb patates) i postres. Preu de la sortida: 15 eur adults 10 eur nens - fills o néts - (amb menú infantil) INSCRIPCIONS Cal fer la inscripció trucant al 972211912 o bé per correu a girona@eic.cat. PAGAMENT al c/c de l'Associació d'Enginyers Industrials ES73 0081 0086 01 02095012 Indicant nom i raó |
Dates: | 08/03/2015 |
Horari: | De 10.00h a 17.30h |
Lloc: | 10.00 h - Gimnàs Wellness, Parc del Migdia |