Logotip amb la imatge de l’escut de la professió

Posem la imatge corporativa de les nostres institucions a l’abast dels col·legiats/associats. Pretén ser un element gràfic de suport en l’activitat dels enginyers que faciliti la comunicació amb clients i proveïdors, així com també d’identificació en totes aquelles manifestacions relacionades amb la seva activitat i de prestigi social i professional.

Quin és el seu origen?

La imatge dels enginyers industrials associats i col·legiats s'ha ideat a partir de l'escut de la professió i la imatge corporativa de les nostres institucions.

Qui el pot sol·licitar?

El segell de l'enginyer és d'ús exclusiu per als enginyers industrials associats o col·legiats, així com per a les persones jurídiques (societats d'enginyeria) que representin un grup d'enginyers associats o col·legiats. Per obtenir el segell de l'enginyer l'usuari ha d'acceptar el reglament d'ús d'aquest logotip i seguir la normativa bàsica d'aplicació.

A qui identifica?

El poden sol·licitar les següents especialitats de l'enginyeria incorporades a l'Associació/Col·legi:

  • Enginyer industrial / Enginyera industrial
  • Enginyer químic / Enginyera química
  • Enginyer geòleg / Enginyera geòloga
  • Enginyer en organització industrial / Enginyera en organització industrial

Quin és el seu objectiu?

  1. Ser un element gràfic de suport en l'activitat de l'enginyer industrial que faciliti la comunicació amb clients i proveïdors. El segell ve acompanyat d'un desplegament gràfic en diferents materials de papereria com targetes, sobres, carpetes o elements de marxandatge que es posa a disposició dels enginyers industrials que ho sol·liciten previ encàrrec.
  2. Un mecanisme eficaç de diferenciació respecte d'altres professionals. El segell de l'enginyer permet identificar l'enginyer industrial com a tal en totes aquelles manifestacions relacionades amb la seva activitat.
  3. Un instrument de prestigi social i professional. El segell de l'enginyer és un logotip d'ús exclusiu per als enginyers industrials associats o col·legiats o per a les seves enginyeries. Ser associat o col·legiat de les nostres institucions és un fet diferencial que atorga una garantia professional vers un altre professional. El segell de l'enginyer contribueix a fer visible aquest valor.
  4. El segell de l'enginyer vincula el seu usuari amb les institucions dels EIC, fomentant la projecció corporativa de la professió davant de la societat.

Com l'he de fer servir?

Reglament d'ús (PDF)
Normativa bàsica gràfica (PDF))

Com es pot obtenir?

Descarregant el logotip: disponible per a diferents models possibles (“Enginyer/a”, “Enginyeria” i “Societat professional”).

Realitzant comanda de materials: ofereixen una gamma de productes que incorporen el segell de l’enginyer.

Avantatges

Atorga una garantia professional.

Vincula amb les institucions dels EIC, fomentant la projecció corporativa de la professió davant de la societat.

Exclusiu per a enginyers col·legiats/associats i persones jurídiques (societats d’enginyeria) que representin un grup d’enginyers associats o col·legiats.
 

Com obtenir més informació?

Per a qualsevol dubte podeu contactar directament al telèfon 93 502 90 97. A/e: segell@serveis.eic.cat

Necessites més informació?

Contactar