Enginyers Industrials de Catalunya Girona /wps/portal/Home
    Inici Atenció al client Agenda EnginyersMail

   Formació

Àrea : Energia

Títol:

Jornada tècnica Fonaments especials en interiors de naus i/o en condicions estrictes d'espai

Descripció:

2PE PILOTES, SL és una empresa especialitzada en la realització de fonaments especials en condicions estrictes d'espai, o sensibles a l'entorn de treball (a la pols, fums...). Ens presenten les tecnologies amb les quals resolen les fonamentacions, mitjançant tècniques especials com pilots, micropilots i injeccions, en àmbits industrials, sovint en exigents condicions de treball, la primera d'espai (interiors de naus), passant pel solapament d'activitats (quan el client no pot permetre l'aturada total de la seva producció).

Al final d'aquesta presentació, els assistents disposaran d'unes quantes eines més per poder oferir al seu client una solució senzilla i competitiva per reforçar, ampliar, construir altells,... en interiors de naus o en entorns industrials amb limitacions en planta i/o en el gàlib.

Docent/s:

- Juan José Rosas Alaguero, Enginyer de Camins de 2PE

- Núria Sauleda, Arquitecta tècnica de 2PE

Dates:

Dimarts 22 d'octubre de 2013

Horari:

De 18.30h a 20h aprox.

Número d'hores:

2 h.

Preu:

Gratuït

Cal fer la reserva de plaça per correu a girona@eic.cat o per telèfon al 972 21 19 12

Lloc:

Demarcació de Girona

Places:

46
Idioma: Català
  El nombre de places és limitat. Qualsevol anul·lació amb una antel·lació inferior a 48 hores tindrà un càrrec del 50% del curs. Un cop rebuda la confirmació de plaça per part del COEIC, es podrà efectuar el pagament corresponent amb un termini no inferior a 3 dies abans de l'inici del curs