Descobreix el teu estil relacional i millora les teves competències

Espais de Desenvolupament Professional
Descripció: Ens hem preguntat algun cop per què amb algunes persones ens entenem tan fàcilment i, en canvi, amb d'altres en tenim més dificultats? Per què unes mateixes paraules a vegades ens apropen i, en altres ocasions, sembla que generin una insalvable llunyania?

Les persones tenim estils diferents, i això fa que entenguem la comunicació de forma diferent. Adaptar la nostra comunicació, verbal i no verbal, a l' estil del nostre interlocutor i ser conscients del nostre propi estil relacional ens ajudarà a incrementar la nostra connexió amb els altres i el nostre entorn, millorant competències com ara la capacitat d'impacte i influència.
En aquest taller descobrirem els quatre estils relacionals del model Bridge, reflexionarem al voltant de com ens comuniquem i l' impacte que tenim sobre els altres en funció de cada estil relacional. Explorarem com utilitzar el model per incrementar algunes de les nostres competències.

El taller s'estructura en 2 sessions de 3 hores de durada cadascuna.

En finalitzar el taller:
- Hauràs descobert i explorat a fons el teu estil relacional i podràs reconèixer els estils dels altres, com es comuniquen i què els motiva
- Desenvoluparàs estratègies per connectar ràpidament amb el teu entorn. Sabràs com persuadir, donar instruccions i altres informacions de manera més efectiva.
- Reflexionaràs sobre com maximitzar el teu impacte com a integrant de grups i equips de treball

En definitiva, tindràs al teu abast un conjunt d'eines per millorar les teves relacions, tant personals com professionals.

Activitat a càrrec d' Eduard Martí-Poch, Enginyer Industrial per la UPC i Màster en Administració i Direcció d'Empreses per HULT International Business School (Boston, EEUU), Coach coactiu (CTI) i d'equips (CRR Global). Amb 15 anys d'experiència en consultoria, gestió de projectes i gestió d' equips, en disciplines d'estratègia, operacions i vendes en entorns dinàmics i competitius, en companyies multinacionals com Gedas (actualment T-Systems), Tech Data i Hewlett Packard. Des de fa 3 anys incorpora aquesta experiència a activitats de consultoria i coaching individual i d'equips.

Activitat gratuïta i dirigida exclusivament a col·legiats/associats en actiu o en transició professional.

Dates: Dilluns, 9 d'abril de 2018
Dijous, 12 d'abril de 2018
Horari: A les 17:00 hores, a la Seu dels EIC, Via Laietana 39, 5a. planta, Barcelona
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.