Prepara't per al present

Espais de Desenvolupament Professional
Descripció: Una de les realitats que s'ha fet palesa en els darrers anys al mercat laboral és la desaparició del concepte "treball per a tota la vida". En ocasions ens trobarem que, de manera voluntària o involuntària, haguem de fer front a abordar un nou projecte professional.

En aquest programa utilitzarem dinàmiques de grup i tècniques de coaching que ens permetran arribar a un major autoconeixement i identificar els nostres punts forts i motivacions personals per incorporar-les al nostre projecte de canvi o transició professional.

Objectius:
- Proporcionar eines per identificar els nostres punts forts i factors d'èxit en el passat, tant personals com a professionals.

- Connectar les experiències d'èxit amb les motivacions i passions personals.

- Convertir les passions en el teu projecte professional de futur.

- Incorporar tots aquests elements al projecte de cerca de noves oportunitats professionals.

Aquest programa s'estructura en dues sessions de 3 hores de durada cadascuna.

Activitat a càrrec d' Eduard Martí-Poch, Enginyer Industrial per la UPC i Màster en Administració i Direcció d'Empreses per HULT International Business School (Boston, EEUU), Coach coactiu (CTI) i d'equips (CRR Global). Amb 15 anys d'experiència en consultoria, gestió de projectes i gestió d' equips, en disciplines d'estratègia, operacions i vendes en entorns dinàmics i competitius, en companyies multinacionals com Gedas (actualment T-Systems), Tech Data i Hewlett Packard. Des de fa 2 anys incorpora aquesta experiència a activitats de consultoria i coaching individual i d'equips.

Activitat gratuïta i dirigida exclusivament a col·legiats/associats en actiu o en transició professional.
Dates: 12 i 14 de desembre de 2017
Horari: De 17:30 a 20:30 a la seu dels EIC, Via Laietana, 39.
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.